3 Ogos 2012

Episod Akhir Komik Rileks! 2020

 5 komen

Episod ini merupakan "finale" 2 dalam 1! Bukan setakat komik sahaja, tetapi keseluruhan
siri komik Rileks! turut diberhentikan dek kos pengeluaran yang tidak mampu ditampung lagi
oleh pihak pengurusan (kate demer le)

komik ini ditanya. Antaranya apa kesudahan komik itu, apa jadi dengan watak ini dan
tak kurang yang meminta agar gambar komik dipaparkan untuk bacaan.


So Alhamdulillah, kesempatan baru-baru ini teman gunakan untuk menangkap gambor komik 2020 ini atas permintaan amin khalipMoga terubat rindu walaupon ianya tamat begitu sahaja.






5 comments:

  1. sangat terubat. susah nak dapat komik quality mcm nie. aduh. sambung la cepat. heheh

    thanks tau sbb buat utk saya.

    BalasPadam
  2. pelukis komik ni xnak keluarkan komik solo die ke yob.. sebab die tulih bersambung tu.. mesti dah ade drawingnye ye dak... adoi sayang...

    BalasPadam
  3. boleh tak scan balik semua untuk dishare, rindu la nak baca...

    BalasPadam
  4. boleh tak abang carikan ada kereta wira or iswara teksi masa depan dlm cerita ni. emel kat saya bang kalau dapat. terima kasih ye.

    BalasPadam
  5. serius saya rindu giler dengan komik ni!!!!!!!

    BalasPadam

Kerane komen komer benor-benor berharge. Cer komen.. Cer komen..

Komen bergambor juge buleh dimasukkan dengan tagging berikut:
[image width="XXXpx" height="XXXpx" src="URL GAMBOR"/]