3 Ogos 2011

Kad Permainan - Military Vehicles

 8 komen
Sukacita diingatkan yang teman mengupload koleksi ini sekadar untuk mengimbau memori dulu dan bukan menggalakkan aktiviti main kad dan berjudi. Haram hukumnya! Hehehe

Boom! Kotak kedua permainan kad yang ingin teman kongsi kali ini mengandungi siri kenderaan tentera.
Jom layan memori dulu-dulu korang!







Bagi kanak-kanak di era 80-an penantian untuk berbuka puasa pasti diisi dengan bermain kad ini.

8 comments:

  1. eee sronok tgk koleksi "permainan" ko ni..mmg nostalgia betul la..

    encik, ada tak mainan model kapal terbang/burung dari polystren tu..rasanya tu pon hot stuff dedulu

    BalasPadam
  2. ahaha.. ingat sangat.

    dulu polisterin tu dicat bentuk pesawat boieng. selalu dijual di teluk batik n kawasan tepi pantai sebab berangin kawasannya.

    dulu ada tapi xpasti ada lagi tak. kena selongkar stor di kampung dulu.

    Kalau ada insyaallah teman aplot ye :)

    ~ Fortune, fame, mirror vain, gone insane but the memory remains! Yeargh! ~

    BalasPadam
  3. edel...ghase nak gelak ade...nak teghoyak pun ade..... ate...nipu beno le kalo generasi kite ni takde yang main bende2 ni......kenangan mengusik jiwe ni...

    BalasPadam
  4. hahah ada belog ghupernye kome.... teman baghu tau.... teman x main kad kete kebal...teman main kad donkey..

    BalasPadam
  5. haha...gile nostalgic kad ni...kalau tak tngk post ni mmg lupe le....huhu

    BalasPadam
  6. As Salam. ambo dulu ada gak beli game card ni. Tapi lama2 ntah tak tahu kemana hilang. Seronok main dengan kawan2 lepas balik sekolah. Seingat ambo, card ni ada mcm2 jenis. Ada truck Rally, Motor, kapal terbang, jet pejuang, kereta, dan yg paling best sekali kereta kebal ni. teringat semasa dulu...huhuhuhhuu..

    BalasPadam
  7. nak cari kad ni balik...kat mana ada ye..yg kereta kebal, jet pejuang, kapal perang etc

    BalasPadam
  8. Klau sesiapa nak jual call saya..019 4190150..

    BalasPadam

Kerane komen komer benor-benor berharge. Cer komen.. Cer komen..

Komen bergambor juge buleh dimasukkan dengan tagging berikut:
[image width="XXXpx" height="XXXpx" src="URL GAMBOR"/]